Crearea și gestionarea utilizatorilor Nextcloud
Pentru un pachet Nextcloud de la WebOké, dumneavoastră creați utilizatorii în portalul pentru clienți. Nu este necesar să vă conectați pentru aceasta direct în Nextcloud. Numărul de utilizatori pe care îi puteți crea depinde de pachetul dumneavoastră și de opțiunile configurabile.
Pasul 1 Conectați-vă la mijn.weboke.nl, accesați Mijn Producten și faceți clic la pachetul dumneavoastră Nextcloud pe Beheer.
Pasul 2 În partea de sus a paginii pachetului vedeți trei contoare: utilizatori Nextcloud, licențe Office Suite și spațiu de stocare, de fiecare dată ca utilizare din limită. Derulați în jos la Gebruikersbeheer. Acolo găsiți toți utilizatorii cu numele de cont, numele afișat, adresa de e-mail, Office Suite, statutul și ultima autentificare.
Pasul 3 Faceți clic pe Gebruiker toevoegen și completați câmpurile.
Gebruikersnaam Cu acesta se autentifică utilizatorul. Litere mici, cifre, punct sau cratimă, între 2 și 64 de caractere. Acest nume nu mai poate fi modificat ulterior.
Weergavenaam Numele pe care îl văd ceilalți la partajarea fișierelor și în Nextcloud Talk. Poate fi modificat ulterior.
E-mailadres Pe această adresă utilizatorul primește notificările de la Nextcloud, precum resetarea parolei și folderele partajate. Poate fi modificată ulterior.
Wachtwoord Minimum 10 caractere, cu cel puțin o cifră și un caracter special. Cu Genereer creați o parolă puternică. Transmiteți-o în siguranță utilizatorului, nu se trimite niciun e-mail cu parola.
Office Suite-licentie toewijzen Bifați această opțiune dacă acest utilizator trebuie să poată edita documente cu Office Suite (Euro-Office). Pentru aceasta aveți nevoie de o licență liberă.
Pasul 4 Faceți clic pe Gebruiker aanmaken. Utilizatorul apare imediat în listă și se poate autentifica direct pe Nextcloud-ul dumneavoastră cu numele de utilizator și parola. Cu butonul Open Nextcloud de pe pagina pachetului ajungeți la Nextcloud-ul dumneavoastră.
Gebruikers beheren Prin meniul de acțiuni din dreptul unui utilizator puteți modifica parola, edita datele (numele afișat și adresa de e-mail), dezactiva sau reactiva utilizatorul și șterge utilizatorul. Cu comutatorul din coloana Office Suite activați sau dezactivați o licență. Modificările din Gebruikersbeheer sunt salvate imediat. Atenție: la ștergere, toate fișierele, calendarele și contactele acelui utilizator sunt șterse definitiv.
Aveți nevoie de mai mulți utilizatori sau licențe? Dacă ați atins limita, puteți mări numărul pe aceeași pagină la Configureerbare opties. O extindere se plătește proporțional pentru restul perioadei dumneavoastră de contract și intră în vigoare după plată; o reducere intră în vigoare imediat. Dacă doriți un alt pachet, faceți clic pe Hostingpakket wijzigen.
